Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BALKANTÜRKSİAD’dan Anneler günü’ne özel brunch

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Anneler Günü’ne özel düzenlediği etkinlikle BALKANTÜRKSİAD Annelerine unutulmaz bir gün yaşattı. BALKANTÜRKSİAD tarafından Davet Podyum'da düzenlenen Anneler Günü özel etkinliğine, çok sayıda üye, eş ve çocuklarıyla katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BALKANTÜRKSİAD’dan  Anneler günü’ne özel brunch
 Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Anneler Günü’ne özel düzenlediği etkinlikle  BALKANTÜRKSİAD Annelerine unutulmaz bir gün yaşattı.

BALKANTÜRKSİAD tarafından Davet Podyum'da düzenlenen Anneler Günü özel etkinliğine, çok sayıda üye, eş ve çocuklarıyla katılım sağladı. Dernek üyeleri için her detayın düşünüldüğü neşeli geçen brunchta açılış konuşmasını yapan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Levent Bilek, BALKANTÜRKSİAD tarafından üyeler ile birlikte kutlanan tek özel günün Anneler Günü olduğuna dikkat çekerek, “Evlat dünyaya getirmek için canlarını hiçe sayan annelerimizin, sadece bir gün değil her gün ellerini öpsek haklarını ödeyemeyiz” sözlerine devam etti.

12 Mart’ta yönetim olarak göreve geldiklerini hatırlatan Bilek, dernekte güzel bir sinerji yakaladıklarını söyledi. Bilek, yeni dönemde birçok yeni projenin hayata geçtiğini hatırlatarak, bunlar arasından Çalışma Grupları’nın önemine işaret etti. Bilek, bu gruplar aracılığıyla üyelerin dernekte daha aktif olmalarını sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Levent Bilek, BALKANTÜRKSİAD Evi’nin de bitmek üzere olduğunu, Ramazan ayının ilk günlerinde hizmete gireceğini de müjdeledi.

Bilek’in açılış konuşmasının ardından BALKANTÜRKSİAD’a yeni üye olan Avukat Oya Eroğlu Yakıcı’ya rozeti başkan Levent Bilek tarafından takıldı. Üye rozet töreni sonrasında Yönetim Kurulu Kadın Üyelerini sahneye davet eden Bilek, anneliği en kutsal vazife olduğuna dikkat çekerek, “Mevlana der ki, kadın Hak nurudur, sevgili değil; sanki yaratıcıdır yaratılmış değil. İşte bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü bir kez daha kutlarım” dedi ve sözlerini noktaladı. Etkinlik kapsamında çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için sınırsız eğlencenin de düşünüldüğü etkinlikte, yüz boyamadan, şişme oyun gruplarına ve sosis balon gibi aktiviteler ile eğlenen çocuklar gönüllerince bir gün geçirmiş oldu. BALKANTÜRKSİAD geleneksel Anneler Günü brunchı Demet Tuğcu’nun canlı müzik performansı ile devam etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.