Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayakları Zemine Sabitlenmiş Şekilde Dans Ettiler

Nilüfer Tiyatro Festivali, Farklı Bir Dans Gösterisine Sahne Oldu. Çek Cumhuriyeti’nden Gelen Correction Vertedance, Ayakları Zemine Sabitlenmiş Şekilde Dans Etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayakları Zemine Sabitlenmiş Şekilde Dans Ettiler
Nilüfer Tiyatro Festivali, farklı bir dans gösterisine sahne oldu. Çek Cumhuriyeti’nden gelen Correction Vertedance, ayakları zemine sabitlenmiş şekilde dans etti.
Türkiye’den ve 5 farklı ülkeden tiyatro oyunlarını seyirciyle buluşturan 5. Nilüfer Tiyatro Festivali’nde Çek Cumhuriyeti’nden gelen dansçılar da gösteri yaptı. Çok sayıda uluslararası ödüle sahip olan Correction Vertedance, unutulmaz bir gösteri sundu. Nazım Hikmet Kültürevi’nde sergilenen dans gösterisine gelenler farklı bir gösteri ile karşılaştı. Sahnede 7 dansçı zemine sabitlenmiş bir durumda dans etti. 2 müzisyenin de sahnede canlı müzikle eşlik ettiği farklı dans ilgiyle izlendi. Ayaklarından zemine sabitlenen dansçılar 1 saat boyunca kendi limitlerini zorlayarak dans etti. Fizikî kısıtlamalara rağmen çok sayıda dans hareketi yapan dansçılar büyük alkış aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.