Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AVM’yi Güzeller Bastı

Miss Eurasia Güzellik Yarışmasının finalistleri Antalya’da bir AVM’de geleneksel kıyafetleriyle objektiflerin karşısına geçti.Turizmin başkenti Antalya, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Miss Eurasia Güzellik Yarışması’nın finalistlerine...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AVM’yi Güzeller Bastı
Miss Eurasia Güzellik Yarışmasının finalistleri Antalya’da bir AVM’de geleneksel kıyafetleriyle objektiflerin karşısına geçti.
Turizmin başkenti Antalya, bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan Miss Eurasia Güzellik Yarışması’nın finalistlerine ev sahipliği yapıyor. Serik İlçesi Belek Boğazkent’te, 10 gün sürecek yarışmanın kampına başlayan 37 kraliçe adayı, podyum eğitimlerine başladı. Çalışmalarına ara veren kraliçe adayları, ülkelerine özgü geleneksel kıyafetleri ile bir alışveriş merkezi’nde objektiflerin karşısına geçti. Güzellikleriyle dikkati çeken adayları, vatandaşlarda cep telefonları ile görüntüledi.
37 ülkeden kraliçe adayının ön elemeden geçerek katıldığı yarışmanın finali, 21 Mayıs akşamı Boğazkent Alva Donna Exclusive Hotel’de yapılacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.