Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Sivas’ta temayül yoklaması yaptı

ivas AK Parti Teşkilatı'nda yerel seçimler öncesinde parti içi temayül yoklaması yapıldı.Temayül yoklaması için AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, AK...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2013 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2013 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Sivas’ta temayül yoklaması yaptı
ivas AK Parti Teşkilatı'nda yerel seçimler öncesinde parti içi temayül yoklaması yapıldı.
Temayül yoklaması için AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Şenel Pekuz, Gençlik Kolları Genel Sekreteri Mücahit Yılmaz, Sivas’a gelerek genel merkez adına hazır bulunarak oylama sırasında gözetmenlik yaptı.

Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, temayül öncesi yaptığı konuşmada, partililere bilgi verdi. Öğütken, daha önce 30 büyükşehirde temayül yoklaması yapıldığını belirterek, bugün itibariyle de kalan 51 ilde temayül yoklamasının tamamlanacağını söyledi.

Sivas Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleşen temayül yoklaması, kapalı sandıklarda gerçekleşti. Milletvekilleri, il, merkez ilçe, kadın kolları, gençlik kolları yönetim kurulları ve mahalle başkanları ile ilçelerden gelen teşkilat üyeleri partilerinin il ve ilçe belediye başkan adayının kim olacağı yönünde tercihlerini oyladı.

Temayül sonrası Sivas Belediye Başkan aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.