Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ata Lions’un yeni Başkanı İbrahim Uslu oldu…

Lions 118-K Yönetim Çevresindeki aktif kulüpler arasında yer alan Ata Lions Kulübü’nde devir teslim töreni Podyum Davette yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ata Lions’un yeni Başkanı İbrahim Uslu oldu…
 Ata Lions Kulübü 2015-2016 Hizmet Dönemi Başkanı Zafer Ekici görevi 2016-2017 Hizmet Dönemi için seçilmiş Başkan İbrahim Uslu’ya devretti. Podyumpark Davet’te düzenlenen devir teslim törenine Ata Lions Kulübü üyelerinin yanı sıra Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyon Başkanı Dr. Ender Tukay ile eşi Dr. Tunay Tukay, Geçen Dönem Federasyon Başkanı İlknur Kutucu, Geçmiş Dönem Federasyon Başkanları Nejat Yahya, Ayten Öztürk, Ahmet Rasim Öztürk ve diğer kulüplerden konuklar eşleriyle birlikte katıldı.

Zafer Ekici’den görevi devralarak Ata Lions Kulübü 2016-2017 Hizmet Dönemi Başkanı olan İbrahim Uslu, güçlü bir Lions ailesinin başaramayacağı hiçbir şeyin olamayacağının altını çizerek “Ata Lions olarak temel kuralımız Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkmaktır. Lions kulüpleriyle aramızdaki iletişimin güçlendirilmesi ve bağların kuvvetlendirilmesi hedeflerimizin başında gelmektedir. Bu dönem hizmette çıtayı yükselteceğimizden şüpheniz olmasın. Tanınan ve saygı duyulan kulübümüzün adına yakışır hizmetleri, projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Biz bir olursak başaramayacağımız iş yoktur” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.