Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’ya yıldız yağacak

Dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kati Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva, 14-19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fahion Show için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’de de çok sevilen parçalara imza...

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kati Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva, 14-19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Dosso Dossi Fahion Show için Türkiye’ye geliyor. Türkiye’de de çok sevilen parçalara imza atan yıldızlar, Antalya’da konser verecek.
Moda etkinlikleri ve konserleri ile gündem oluşturan Dosso Dossi Fashion Show, yeni etkinliği için startı verdi. Çoğunluğunu Ruslar’ın oluşturacağı 30 ülkeden yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleştirilecek şov kapsamında, dünya müzik piyasalarında fırtınalar estiren Arash, Brianna, Kate Line, Chris Thrace ve Vera Brejneva birer konser verecek. Mardan Palace Hotel’de 14-19 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek konserlerin, kış döneminde Antalya’nın tanıtılması açısından önemli bir hareket oluşturması bekleniyor.
Bölgedeki beş oteli kapatarak turizme katkı sağlayacak olan Dosso Dossi Fashion Show, çeşitli sürpriz gösteriler ve Türkiye’nin en büyük maskeli balosuna da ev sahipliği yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.