Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Antalya’ya kadın eli değecek

Antalyalı kadınlar "Kadınlar Çiçek Açıyor" projesi kapsamında I.W.A.B (International Women Are Blossoming) Yeni Yıl Festivali düzenliyor. Festival kapsamında Ayşegül Aldinç konseri, nostaljik şapka ve mücevher defilesi, dans festivalleri...

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’ya kadın eli değecek

Antalyalı kadınlar "Kadınlar Çiçek Açıyor" projesi kapsamında I.W.A.B (International Women Are Blossoming) Yeni Yıl Festivali düzenliyor. Festival kapsamında Ayşegül Aldinç konseri, nostaljik şapka ve mücevher defilesi, dans festivalleri ve gösterileri gibi pek çok etkinlikle Antalya’da bir hafta boyunca karnaval havası yaşatılacak.

I.W.A.B Uluslararası Kadınlar Çiçek Açıyor Hareketi, Nisan ayında gerçekleştirdiği Antalya Turizm Festivali’nin ardından şimdi de yılbaşı için çalışmalara başladı. Kadınlar Çiçek Açıyor Antalya Turizm Projesi ile Yılın Kadını seçilen Hatice Bozkurt’un girişimleriyle bir araya gelen Antalyalı kadınlar, 23-30 Aralık tarihleri arasında 2018 yılını pozitif bir enerji ile karşılamak amacıyla harekete geçti. I.W.A.B Yeni Yıl Festivali, 23 Aralık’ta AKM Aspendos Salonu’nda düzenlenecek Ayşegül Aldinç konseri ile başlayacak. Ünlü şarkıcı Ayşegül Aldinç’e sahnede, etkinliğin dans festivalinde görev alacak profesyonel dansçıları eşlik edecek. Sahnede kizomba, bachata ve tango’nun en güzel örneklerini sergileyecek olan dansçılar Ayşegül Aldinç ile görsel bir şölen sunacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla

Açılış konserinin ardından festival Antalya’nın en önemli etkinlik merkezlerinden Cam Piramit’te devam edecek. Antalya kadınlarının birleşerek hazırladığı festival, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla şehirde üç gün boyunca karnaval havası yaşatacak. 28-29 ve 30 Aralık tarihlerinde “Kadın” ve “Çiçek” temalarının ağırlıkta olacağı etkinlikler boyunca yeni yıl konsepti ile süslenen Cam Piramit’te dans gösterileri, saç ve makyaj şovlar, nostaljik şapka defilesinin yanı sıra mücevher defilesi gibi çok farklı etkinlik düzenlenecek.

Kadınlar Çiçek Açıyor Merkezi’ne destek

Antalya’da bir ilke imza atmaya hazırlandıklarını, Antalya’nın bir kadının tek başına bile tatil yapabileceği kadar mutlu ve güvenli bir yer olduğunun altını çizmek için Kadın ve Çiçek temalı bir festival düzenlediklerini belirten I.W.A.B Proje Başkanı ve Koordinatörü Hatice Bozkurt, etkinlikte kadın istihdamına da dikkat çekeceklerini söyledi. Kadınlar Çiçek Açıyor Platformu ve KONGED Kadın Komisyonu ile iş birliği halinde olacaklarını belirten Hatice Bozkurt, "Özellikle evde üretim yapan kadınlara istihdam sağlanmasını hedefliyoruz. Festivalimizden elde edilecek gelirin bir kısmı ile oluşturulacak fon, I.WA.B Kadınlar Çiçek Açıyor Merkezi’nin ilk tohumları olacak. Antalya’ya gönül veren, Antalya sevdalısı herkesi etkinliğimize ve Antalya’ya destek olmaya davet ediyoruz. Üç gün boyunca dans gösterileri, söyleşiler, imza günleri, alan süslemeleri, defileler ve sergiler ile Antalya’da karnaval havası yaşatacağız. I.W.A.B Yeni Yıl Festivali’nde pek çok sürpriz Antalyalılar’ı bekliyor olacak” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.