Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altan Çetin yeni albümünü Marmarisli hayranları ile kutladı

Sibel Can, Ebru Gündeş, Hande Yener, Gülşen, Demet Akalın ve Gülben Ergen gibi Türkiye’nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ’’hit’ parçalarla Türk müziğine büyük katkılar sağlayan ünlü besteci Altan Çetin ’Sahibinden’...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sibel Can, Ebru Gündeş, Hande Yener, Gülşen, Demet Akalın ve Gülben Ergen gibi Türkiye’nin önde gelen ses sanatçılarına verdiği ’’hit’ parçalarla Türk müziğine büyük katkılar sağlayan ünlü besteci Altan Çetin ’Sahibinden’ adını verdiği albümünün lansman konseri için Marmaris’e çıkarma yaptı.
Catwork’ün de katkılarıyla, özel teknik altyapılar ve projeye özel yurt dışından getirilen teknik alt yapılar ile büyük bir titizlikle hazırlanan albümde, her biri Türk müzik tarihine geçmiş ’hit’lerini kendi sesiyle yorumlayan Altan Çetin’e ilk konserine yaklaşık 3 bin 500 kişilik hayran kitlesi eşlik etti. Hemen her şarkıyı dinleyicileri ile birlikte seslendiren Altan Çetin, hayranlarını coşturdu.
Kariyerinin mihenk taşlarından oluşan şarkıları bir araya topladığı albümünün lansman konserinde şimdiye kadar şarkılarına hayat veren Türkiye’nin popüler seslerine tek tek teşekkür eden Altan Çetin, ’’Hande, Sibel, Demet, Gülben, Ebru ve nice kıymetli dost... Şu an adını telaffuz edemediğim tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Şarkılarıma hayat verdiler. Her biri ile ayrı mutluluklar apayrı gurur ve başarılar yaşadım. Şimdi sıra bende" diyerek iddiasını ortaya koydu.
Yaklaşık 1 buçuk saat boyunca sahnede kalan Altan Çetin, dinleyici kitlesinin yoğun istekleri dolayısıyla farklı parçalara yaklaşık 3 kez bis yapmak zorunda kaldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.