Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Allah" Diyen Papağan Metrobüs Yolcularını Hayrete Düşürdü

İstanbul’da metrobüste sahibinin omuzunda yolculuk eden papağanın Allah’ı zikretmesi görenleri hayrete düşürdü.Zincirlikuyu’dan Beylikdüzü istikametine giden metrobüsteki yolcular, papağan sürpriziyle karşılaştı. Sahibinin omzunda...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Allah" Diyen Papağan Metrobüs Yolcularını Hayrete Düşürdü
İstanbul’da metrobüste sahibinin omuzunda yolculuk eden papağanın Allah’ı zikretmesi görenleri hayrete düşürdü.
Zincirlikuyu’dan Beylikdüzü istikametine giden metrobüsteki yolcular, papağan sürpriziyle karşılaştı. Sahibinin omzunda yolculuk eden papağan metrobüste ilgi odağı olurken, papağanın “Allah” demesi yolcuları hayrete düşürdü.
"3 AY SONRA O DA BAŞLADI ’ALLAH’ DEMEYE"
Avcılar’da yaşayan Nazım Cihan, papağanı Paşa’ya iki yıldır gözü gibi baktığını söyledi. Paşayı yanından bir an olsun ayırmayan Cihan, metrobüse bile papağanıyla bindiğini belirtti. Papağanın 7 yaşında olduğunu söyleyen Cihan, "2 yıldır ben bakıyorum. İlk zamanlar yabani bir hayvandı ama daha sonra alıştı. Ben sürekli metrobüse papağanımla birlikte biniyorum. Metrobüsteki diğer yolcularda papağana baya bir ilgi gösteriyor, eğleniyorlar, stres atıyorlar. Bir kelimeyi öğretmem 3 ayı buluyor. Çok üzerine düştüm günde bin kere Allah diyordum o da dinliyordu, bakıyordu. 3 ay sonra o da başladı ‘Allah, Allah’ demeye" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.