Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Poyrazoğlu’dan Özel Söyleşi

84. İzmir Enternasyonal Fuarındaki Özgür Mikrofon Söyleşileri’nde sinema ve tiyatro oyuncusu, yazar ve yönetmen Ali Poyrazoğlu konuştu.İzmirlilerin ilgi gösterdiği etkinlikte Poyrazoğlu, Tiyatro ve Barış konusuyla sevenlerine seslendi. 45...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
84. İzmir Enternasyonal Fuarındaki Özgür Mikrofon Söyleşileri’nde sinema ve tiyatro oyuncusu, yazar ve yönetmen Ali Poyrazoğlu konuştu.
İzmirlilerin ilgi gösterdiği etkinlikte Poyrazoğlu, Tiyatro ve Barış konusuyla sevenlerine seslendi. 45 yıldır İzmir’e sık sık geldiğini ve İzmir seyircisini sevdiğini söyleyen Poyrazoğlu, İzmir’i demokrat bir şehir olarak tanımladı. Tiyatroya, ilk gittiği Hamlet oyunu ile gönül verdiğini anlatan Ali Poyrazoğlu, “5 yaşındayken ilk kez tiyatroya gittim. Hamlet oyunuydu. Çok korktum ve tiyatro yaparsam o korkuyu yeneceğimi düşündüm. Afrika çöllerinde geçen bir oyun yazdım ve ilk seyircim annem oldu. ’Aktörün er meydanı tiyatro sahnesidir’ derler. Tiyatro bana çok heyecan veriyor. Her fırsatta tiyatroya gidin ve çocuklarınızı tiyatrodan uzak tutmayın” dedi. Poyrazoğlu, daha sonra İzmirli sevenlerine kitaplarını imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.