Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Selçuk İlkan ve Doğuş meyve pazarını gezdi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Belediyesi’nin katkılarıyla bu akşam düzenlenecek "Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi" için ilçeye gelen ses ve sinema sanatçıları, ilçede kurulan sebze ve meyve pazarını gezdi. Halkın...

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Belediyesi’nin katkılarıyla bu akşam düzenlenecek "Üstad Necip Fazıl Kısakürek’i Anma Gecesi" için ilçeye gelen ses ve sinema sanatçıları, ilçede kurulan sebze ve meyve pazarını gezdi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçılar arasında ünlü şair Ahmet Selçuk İlkan, Doğuş, tiyatro ve sinema sanatçıları Tayfun Sav, Tevfik İnceoğlu gibi sanatçılar yer aldı.
Türkiye’de sadece Gazipaşa’da yetişen patentli bir ürün olan çekirdeksiz narın tadına bakan sanatçılar, narı çok sevdi. Pazar girişinde kurulan bir köfteciye oturan ve ayran içen sanatçılara, ilçede yetişen meyveler ikram edildi. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren sanatçılar, kendilerine şarkı söylemek isteyen 12 yaşındaki Hazal Karadon’u dinledi. Genç kızı medeni cesaretinden dolayı tebrik eden Ahmet Selçuk İlkan ve Doğuş, kendisine tavsiyelerde bulundu.
Pazar gezisinin ardından Gazipaşa Belediyesi’nde soluklanan ekip, prova yapmak için belediye kültür merkezine geçti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.