Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ahmet Özhan Ve Gülben Ergen’den Düet

Ahmet Özhan ve Gülben Ergen, düet yaptıkları "Bana Seni gerek seni" adlı ilahi için kamera karşısına geçti.Best Of İlahiler ve Düetler albümünde yer alan ’Bana Seni Gerek Seni’ adlı ilahiyi seslendiren Gülben Ergen ve Ahmet Özhan klip...

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Özhan Ve Gülben Ergen’den Düet
Ahmet Özhan ve Gülben Ergen, düet yaptıkları "Bana Seni gerek seni" adlı ilahi için kamera karşısına geçti.
Best Of İlahiler ve Düetler albümünde yer alan ’Bana Seni Gerek Seni’ adlı ilahiyi seslendiren Gülben Ergen ve Ahmet Özhan klip çekimi için kamera karşısına geçti. Klibin yönetmen koltuğunda ise Nihat Odabaşı yer aldı. Türk müziğinin büyük isimlerinde Ahmet Özhan, bugüne kadar, bestelenmiş ilahilerden bazılarını seslendirdiği halde, her fırsatta "Bu şarkıları okumaya doyamadım" dediği eserleri yeni bir tarzda icra etmek istediğini belirtti.
Ahmet Özhan bu projeyi menajeri Oğuz Arınmış ile paylaştıktan sonra Taşkın Sabah ve Gülben Ergen ile projenin modern altyapılarla oluşması konusunda fikir birliğine vardıklarını söyledi. Özenle seçilmiş bu ilahilerin, Taşkın Sabah’ın müzik yönetmenliğinde modern altyapılarla yeni bir soluk kazandığını belirten Özhan, albümün 27 Haziran’da tüm müzik marketlerde yerini alacağını kaydetti. Gülben Ergen ve Ahmet Özhan’a semazenlerin eşlik ettiği düetin önümüzdeki hafta itibarıyla televizyonlarda yayınlanmaya başlanacağı da bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.