Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’da konseri yarıda kalan Aleyna Tilki: "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız"

24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında hayranlarıyla buluşan ünlü popçu Aleyna Tilki, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamadı. Konser için ayrılan alanın yeterli gelmemesi ve yaşanan izdiham sebebiyle konseri...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da konseri yarıda kalan Aleyna Tilki: "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız"

24. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında hayranlarıyla buluşan ünlü popçu Aleyna Tilki, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamadı. Konser için ayrılan alanın yeterli gelmemesi ve yaşanan izdiham sebebiyle konseri yarım kalan Tilki, sosyal medya hesabından, "Üzülmeyin tekrar kavuşacağız" mesajını yayınladı.

Adana’da dün akşam ilk kez sahneye çıkan ünlü popçu Aleyna Tilki, hayranlarının sahneye hücum etmeleri üzerine konseri yarıda bırakarak sahneyi terk etmişti. Aleyna Tilki kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle konserini tamamlayamamasının ardından sosyal medyada paylaşımda bulunarak, “Üzülmeyin tekrar kavuşacağız, başkanımız daha büyük bir alanda buluşacağımızı söyledi” dedi.

Tilki, paylaştığı fotoğrafın açıklamasında konser alanında izdiham olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti:

“Taş, yumurta, portakal falan yoktu. Çiçek atıldığı doğru, sahneyi terk ettiğim ise yanlış. Güvenlik gerekçesiyle büyük bir nezaketle sahneden indirildim. Tek üzüntüm daha fazla şarkı söyleyememek oldu. Seni seviyorum Adana. İlginize ise minnettarım. İlk fırsatta görüşmek üzere.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.