Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun'u kızdıran söylenti

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile sosyal medyadaki yorumlara tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Acun'u kızdıran söylenti
 'O Ses Yunanistan' isimli programın hazırlıklarını sürdüren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Instagram hesabından bir açıklama yaptı ve sosyal medyadaki yorumları sert bir dille eleştirdi. Programın sunucusu Eleni Tsagkrinou ile çekilen fotoğrafın farklı yorumlandığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Sosyal medyanın ürettiği yalanlardan hep uzak durdum. Böyle yalanları üretenleri de hiç muhatap almam, ama ruhu kirli insanların çirkin dedikodularla, ekip arkadaşlarımı ve sevdiklerimi üzmesine de asla izin vermem." diye konuştu.

Acun Ilıcalı'nın açıklamasının tamamı şöyle:

O Ses Yunanistan ekibimizden Eleni ile çektirdiğim fotoğraf üzerinden çirkin dedikodular üretmeye çalışanlara duyurayım: Yunanistan'da çekilen O Ses yarışmasında görev alan ekibi Çeşme'de misafir ettik.

Sunucumuz Eleni Tsagkrinou da erkek arkadaşı Vasilis Koumentakos ile bu ekibe katıldı.

Sosyal medyanın ürettiği yalanlardan hep uzak durdum. Böyle yalanları üretenleri de hiç muhatap almam, ama ruhu kirli insanların çirkin dedikodularla, ekip arkadaşlarımı ve sevdiklerimi üzmesine de asla izin vermem.

ACUN ILICALI O SES YUNANİSTAN'IN ÇEKİMLERİNE BAŞLADI

Uzun yıllardır hayata geçirmek istediği yurtdışı projeleri için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlayan Acun Ilıcalı ilk adımını attı.

Acun Ilıcalı ve ekibi Yunanistan televizyonlarındaki yeni projesi 'O Ses Yunanistan'ın çekimlerine başladı.

Yeni programının çekimlerine katılan Acun Ilıcalı ve Esat Yontuç setten ilk fotoğrafı 'O Ses Yunanistan hayırlı olsun' notuyla paylaştı. Acun Ilıcalı ve Esat Yontuç yarışmayı kenardan takip etti.

Yarışmanın jüri koltuğunda oturan Elena Tsagkrinou, Acun Ilıcalı ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı paylaşıp altına 'Acun Ilıcalı ve ekibiyle beraber olmaktan son derece mutluluk duyuyorum.' mesajını yazdı



En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.