Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acun Ilıcalı’nın “Survivor” isimli teknesi batma tehlikesi geçirdi

TV 8’in patronu, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın "Survivor" adlı 7 milyon dolarlık teknesi batma tehlikesi geçirdi. Motor kısmından su almaya başlayan yat dalgıçların su alan kısmı kapatmasının ardından tersaneye çekildi.Acun...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 18:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Acun Ilıcalı’nın “Survivor” isimli teknesi batma tehlikesi geçirdi

TV 8’in patronu, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın "Survivor" adlı 7 milyon dolarlık teknesi batma tehlikesi geçirdi. Motor kısmından su almaya başlayan yat dalgıçların su alan kısmı kapatmasının ardından tersaneye çekildi.

Acun Ilıcalı’nın Bodrum Yalıkavak marinada demirli bulunan “Survivor” isimli lüks teknesi motor kısmından su alarak batma tehlikesi geçirdi. 7 milyon dolar değerindeki yat için çevrede bulunan tekne kaptanları ve marina görevlileri seferber oldu. Kıyıdan açılmadan su alan tekne için dalgıçlara haber verildi. Tekne altına dalan dalgıçlar motorun su alan kısmını kapattı. Teknenin içerisindeki suyun boşaltılmasının ardından yat halatlarla bağlanarak tersaneye çekildi. Teknede o an kimsenin bulunmaması ve denize açılmadan müdahale edilmesi ise büyük bir facianın yaşanmasını engelledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.