Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 aylı hamile olan gülşen’e şarkı söylerken yerinde durmadı

Ünlü sanatçı Gülşen Bodrum’da konser verdi. 3 aylık hamile olan ve karnı iyice belirginleşen Gülşen şarkılarını söylerken bir an olsun yerinde durmadı.Kocası Ozan Çokaloğlu ile birlikte Pasha Clup’te sahne alan ünlü sanatçı Gülşen...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 05:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 05:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
3 aylı hamile olan gülşen’e şarkı söylerken yerinde durmadı
Ünlü sanatçı Gülşen Bodrum’da konser verdi. 3 aylık hamile olan ve karnı iyice belirginleşen Gülşen şarkılarını söylerken bir an olsun yerinde durmadı.
Kocası Ozan Çokaloğlu ile birlikte Pasha Clup’te sahne alan ünlü sanatçı Gülşen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Söylediği şarkılarla hayranlarını coşturan Gülşen’in oldukça kilo aldığı dikkatlerden kaçmadı. 3 aylık hamile olan Gülşen’in karnı ise iyice belirginleştiği görüldü. Hareketli parçalar söyleyen Gülşen bol bol dans şov yaptı. Siyah geniş bir tulum giyen ünlü sanatçıyı dinlemeye ise yaklaşık 2 bin kişi geldi. Clupte izdiham oluşurken Gülşen ise 2 saat boyunca sahnede kaldı. Gülşen’in fotoğrafını çekmek isteyen hayranları ise birbirlerini ezdi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Gülşen şarkı söylerken eşi DJ Ozan Çolakoğlu ise dj kabininden şarkılarına eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.