Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Arkadaşın Film Çekme Serüveni Film Oldu

Özgür Özberk yönetmenliğinde çekilen İfrit’in Diyeti: Cinnia filminin basın gösterimi yapıldı. Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yapılan gösterime, filmin yönetmeni Özgür Özberk ve oyuncu kadrosu katıldı.Ünlü oyuncu Özge Özberk’in...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 16:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Özgür Özberk yönetmenliğinde çekilen İfrit’in Diyeti: Cinnia filminin basın gösterimi yapıldı. Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yapılan gösterime, filmin yönetmeni Özgür Özberk ve oyuncu kadrosu katıldı.
Ünlü oyuncu Özge Özberk’in de kardeşi olan oyuncu ve yönetmen Özgür Özberk yeni filmi İfrit’in Diyeti: Cinnia filminin basın özel gösterimi yapıldı. Özdilek Alışveriş Merkezi’nde yapılan galaya; filmin yönetmeni Özgür Özberk, oyuncular Serap Önder, Kirkor Dinçkayıkçı, Gülşah Çomoğlu, Ebru Demirdöven , Fatma Öney ve yönetmenin sanat dünyasından birçok arkadaşı katıldı.
“BAŞKAN’DAN ÖZGÜR ÖZBERK’E ANLAMLI HEDİYE”
Filmin çekilmesinde yardımcı olan ve filmin çekildiği Kütahya’nın Eski Gediz İlçesi Belediye Başkanı Ercan Şimşek de galaya katılarak filmin yönetmeni Özgür Özberk’e Kütahya’nın simgesi olan çini işlemeli vazo hediye etti. Sonrasında ise galaya katılan konuklar, filmin gösterimini izledi.
“3 ARKADAŞIN FİLM ÇEKME SERÜVENİ FİLM OLDU”
Komedi filmiyle yönetmenlik hayatına adım atan ve ikinci filmini çeken oyuncu ve yönetmen Özgür Özberk, “Biliyorsunuz Türkiye’de bir korku filmi furyası vardı ve biz de ona kapıldık ancak biraz farklı olsun istedik. O yüzden de öncelikle filmin konusu olsun istedik. Filmin konusu şu; 3 arkadaş film çekmek istiyor ve bir konu bulmak adına cinci bir hocaya gidiyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var kendileri o filmin konusu olmak üzereler. Biz de bunun filmini çektik. Gerçekte de şöyle bir şey var, biz filmin konusunu bulmak için bir hocaya gittik. Biz de bir şeyin içine girmiş olduk. Sonrasında anlatacağımız birçok şey var ancak filmle alakalı çok detay vermek istemiyorum” şeklinde konuştu.
“FİLMİMİZ TÜRKİYE’DE ÇEKİLMİŞ EN İYİ KONUYA SAHİP KORKU FİLMİ”
Komedi filmden sonra korku filmi çekerken çok zorlanmadığını dile getiren Özgür Özberk, “Ben sinemayı çok seven birisiyim ve dersime de çok iyi çalıştım. Komedi montajı yapmak çok daha kolaydı ama korku filminin montajını yapmak beni zorladı. Kurguları da ben yaptım çünkü. Korku yaratmak için bir atmosfer yaratmanız lazım. İki kişinin masada oturup konuşmasından komedi film de çıkabilir drama film de çıkabilir. Ancak iki kişinin karşılıklı konuşmasından korku filmi çıkmaz. O yüzden çok iyi konunuz olması gerekiyor. Filmimiz eminim şu ana kadar Türkiye’de çekilmiş en iyi konuya sahip korku filmi oldu. Filmin sonunda da çok fazla sürprizle karşılaşacak izleyici” diye konuştu.
“BİR KORKU FİLMİ SERİSİ GELEBİLİR”
Bu filmin bir korku filmi serisinin ilk filmi olabileceği sinyallerini veren Özgür Özberk, “İfrit’in Diyeti aslında filmimin adı. Cinnia ise bu serinin adı. Belki bir sonraki filmin adı bir başka isimle gelebilir. Ama İfrit’in Diyeti üzerinden gideceğiz gibi diyebilirim” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.