Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maçı Taraftar Alacak

Yazının Giriş Tarihi: 18.01.2019 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.01.2019 00:02

Sosyal medya gerçekten çok acayip bir alan.. Ama doğru ama yanlış herkesin her konuda bir fikri var. Ama insanlarda bir mutsuzluk, umutsuzluk hakim. Evet Bursaspor!da işler rayında gitmiyor. Yolunda hele hiç gitmiyor. Bunları cümle alem biliyor artık. Kah biz yazıyoruz, kah başkan para yok transfer mi yapayım maaşları mı ödeyeyim diyerek kendisi açık ediyor. Hal böyle iken kaosa yeniden alev atmanın anlamının olmadığını düşünüyorum. Durum zaten berbat ikide bir de gündeme getirmenin ne gereği var. Moral bozmaktan başka bir işe yaramıyor.

Önümüzde çok önemli bir maç var. Fenerbahçe geliyor. Sahamızda sarı lacivertli futbolcuları yenip evlerine öyle göndermek şart oğlu şart. Tabi maça 3 mimli hakem atanıp VAR faciasına kurban edilmez isek.  Ben bu maçı alacağımıza inanıyorum. Önce Samet Hoca2ya sonra d taraftara güveniyorum. Taraftarın hınca hınç dolduracağı baskılı bir tribün sarı lacivertli futbolcuların bana göre fişini çeker. Tabi uyarmadan geçmeyeyim küfür etmeyin. Zaten meteliğe kurşun atıyor kulüp birde sizin yüzünüzden cepten para çıkmasın.

Bu maçı taraftar alacak dedim ama futbolcu arkadaşları da pas geçmek istemiyorum. Bu maçın taraftar için ve Bursa için ne anlama geldiğinin farkına varıp, kolu bacağı sahada bırakırcasına bir mücadele içine girerlerse sevinirim gerçekten. Bence olmaz diye bir şey yok. İnanmak başarmanın yarısıdır boşuna dememişler. Siz de yeneceğinize inanın çocuklar. Bunu bu şehre borçlusunuz. Taraftarda sosyal medyada zaman geçirmek yerine stadyumu doldurun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.