Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Maç gitti geldi

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2019 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.03.2019 00:04

Antalyaspor deplasmanından dönerken Afyon’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden gencecik iki Ankaragücülü kardeşimizin üzüntüsüyle maçı izledim. Başımız sağolsun. İki taraftarımızın da durumları ağır, hastanede tedavileri devam ediyor. Onlara da şifa diliyorum.

Müthiş bir maç oldu. Yazıyı iki kez yazdım sildim. Sivasspor’un skoru 2-2’ye getirmesinden sonra beraberlik yazısı yazarken Aytaç’ım golü o yazıyı da çöpe gönderdi.

İlk onbeş dakika hariç Bursaspor iyi futbol oynadı iyi mücadele etti.

Emre Kılınç’ın attığı golde, savuna arkasına nasıl top atılır ve bu topa nasıl hareketlenilir derslik bir örnek izledik. Kaleci Okan o topu elleriyle tutmayı düşünmek yerine ayaklarıyla uzaklaştırmayı düşünse sanırım başarılı olurdu. Ama penaltı yaptırmaktan korktu.

Shehu ve Saivet ilk kez gol sevinci yaşarken, maça katkıları da son derece iyiydi. Yusuf ilk iki golde asistlerin yıldızıydı. İyi de oynadı.

Bursasporlu taraftarlar gibi biz de maçın 2-1 biteceğini beklereken Bursaspor Büyükşehir Stadyumunda bir anda şok yaşandı ve Sivasspor NDinga ile skoru 2-2’ye getirdi. Karambol golünde yapacak birşey yok ama o topun NDinga’nın önüne düşmesine engel olmak gerekiyordu.

Maçın sonuna eklenen 7 dakika kimi zaman ev sahibi takıma kimi zaman da deplasman takımının işine yarar. Bu maçta galibiyeti isteyen Bursaspor’un işine yaradı.

Sivasspor’da sakatlığından dolayı oynayamayan Muhammet Demir’in yerine oynayan Kone’nin de sakatlanıp çıkmadı Sivasspor’un şanssızlığıydı. Ayrıca Sivasspor orta alanda Rybalka’yı da aradı.

Mete Kalkavan iyi bir maç yönetti. Bursaspor lehine verdiği penaltı kararı doğruydu. Ancak Sakho köşeyi belli edince kaleci Tolgahan penaltıyı kurtardı.

Bursaspor 9 maç sonra galibiyet aldı, 4 maç sonra gol attı. Yeşil beyazlı taraftarlar bu sevinci sonuna kadar hak etti.x

Şimdi Bursaspor’un alt sıralardan kurtulması için bir galibiyet serisi yakalaması gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.