Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lig öncesi Timsah

Yazının Giriş Tarihi: 13.08.2016 14:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.08.2016 14:54
Bursaspor’da lig öncesinde artık son rötuşlar yapılıyor, eksik bölgeler için son dokunuşlar için son hamleler yapılıyor.

Geriye bakıldığında iyi bir kamp dönemi geçiren ve uzun yılar sonra ilk kez kampa transferlerini yapmış olarak giren Bursaspor, oynadığı hazırlık maçlarında henüz tam olarak lige hazır bir görüntü maalesef vermedi. Bu da camiada biraz endişe meydana getirdi. 

*** Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay’ı dağ gibi büyüyen borçları eritme konusunda yaptığı çalışmalar nedeniyle kutlamak gerekiyor. Vergi borcu, yüksek maaş alan oyuncuların gönderilmesi, eldeki oyuncularla yeniden görüşülmesi ve yapılan transferlerde belli bir rakamın üzerinde ücret ödenmemesi gibi yapılan çalışmalar yeşil beyazlı camiada takdirle karşılanıyor.

Henüz Traore, Jorguera gibi oyuncuların durumu netlik kazanmasa da Başkan Ali Ay’ın bu oyuncuların durumlarını da en kısa zamanda bir çözüme kavuşturacağına inanıyorum.

*** Bu arada kombine satışları maalesef istenildiği gibi gitmiyor. Ligin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Ancak hala kombine satışları çok ama çok az miktarda. Bu da Bursaspor gibi büyük bir camiaya yakışmıyor. Ligin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Artık takıma sahip çıkma adına, taşın altına elini koyma adına, yönetimin çabalarına destek olmak adına bir şeyler yapma zamanı. Bu nedenle gidelim ve kombinemizi alalım. Takımımıza sahip çıkalım.

Çeşitli bahanelerin ardına sığınmayalım. Önce biz görevimizi yapalım, sonra yapmayanları eleştirmeye hakkımız olsun.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.