Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Lider gelip boş döndüler

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2016 09:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2016 09:43

Bursa’ya bu hafta lider gelen Fenerbahçe, Fenerbahçe U21 ve Tire 1922 Bursa’dan koltukları bırakarak döndü. Yeşil beyazlılar bu 3 kategoride de rakiplerini ‘alaşağı’ etti.

Bursa’da geçtiğimiz hafta sportif anlamda başarılı bir Cumartesi günü yaşandı. Bursa’ya lider gelen takım koltuklarını burada bırakarak evlerinin yolunu tuttu. Bu konuda en büyük yarayı da sarı lacivertli ekip aldı. (Burada hemen bir dip not; Beşiktaş maçını bu akşam oynayacak. Gençlerbirliği’ni yendiği taktirde bir maç eksiğine rağmen liderlik koltuğunu devralacak) Çünkü Fenerbahçe hem A takımı hem de U21 takımı ile Bursaspor’a karşı kazanamadı.

Cumartesi gününe dönecek olursak; ilk önce Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne gidelim. Burada Bursaspor U21 Takımı, 2 puan önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe’yi ağırladı.

Yeşil beyazlı gençler yaklaşık bin 500 kadar taraftarın da desteklediği mücadelede rakibini adeta sürklase etti ve attığından fazlasını kaçırarak İsmail ve Kubilay’ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Genç Timsahlar bu sonuçla liderlik koltuğunu rakibinden devraldı.

Günün ikinci mücadelesinde ise bu kez 3. Lig’de yer alan Pilot Takım Yeşil Bursa, grup lideri Tire 1922 Spor’u ağırladı. Yeşil beyazlılar sahadan 2-0 galip ayrılarak Cumartesi’nin tadını bozmadılar ve bu sonuçla da play-off yolunda önemli bir adım attılar.

Günün son maçında ise Timsah Arena’da Bursaspor, Süper Lig lideri Fenerbahçe’yi ağırladı. Taraftarından yoksun, sessiz gecede Timsahlar rakibine geçit vermedi. Harun kalesinde devleşti. Hosogai ve Şamil rakip ataklarında vücutlarını siper ettiler ve başarılı Cumartesi’ye son noktayı koydular. Bursaspor belki oyun anlamında, pozisyon anlamında rakibinden geride kaldı ama mücadele anlamında ortaya varını yoğunu koydu. Özellikle burada Harun Tekin’e bir parantez açmak lazım. Yaptığı kurtarışlarla geceye damgasını vurdu. Bursaspor’un 12 maç sonra kalesini gole kapattı ve gelecek haftalar için umut verdi. Bravo Harun..



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.