Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeki Müren, Muazzez Ersoy'un şarkılarıyla anıldı

Sanat Güneşi Zeki Müren'in ölümünün 18’inci yılında Muazzez Ersoy konseriyle anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2014 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2014 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Zeki Müren, Muazzez Ersoy'un şarkılarıyla anıldı
 Sanat Güneşi Zeki Müren'in ölümünün 18’inci yılında Muazzez Ersoy konseriyle anıldı.

Sanat Güneşi Zeki Müren'in ölümünün 18’inci yılında Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Zeki Müren'i Anma Gecesi'nde, Muazzez Ersoy şarkılarını Bursalılar için seslendirdi. Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda halka açık gerçekleşen konsere 5 bin kişi katıldı. Kraliçe, sahneye '' Beklenen Şarkı '' parçasıyla çıkarak sevenleriyle buluştu.

Dev orkestrası ve dans şovlarıyla büyük beğeni toplayan Muazzez Ersoy ''Bu gece tüm alkışlar Zeki Müren'e gitsin, o alkışların en büyük olanına en gür olanına laiktir. '' dedi. Geceye katılan Zeki Müren'in ailesi ve akrabalarına sarılarak parçalarına devam eden Ersoy, Zeki Müren'in '' Şimdi Uzaklardasın '' parçasını söylerken göz yaşlarına hakim olamadı.

!Biraz nostalji yapalım" diyerek, Zeki Müren ile yaşamış olduğu anıları seyircilerine anlatan Ersoy, sahneden inip dinleyicilerini daha yakından selamladı. Zeki Müren Kültür ve Yaşatma Derneği Üyeleri, üstünde Zeki Müren'in fotoğrafının işli olduğu bir şalı Muazzez Ersoy'a hediye etti. Sanatçı şalı konser boyunca boynundan çıkartmadı. Gecenin anlam ve önemini anlatmak için sahneye çıkan Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, Muazzez Ersoy'a çiçek ve plaket takdim etti.

Bu gecede bulunmaktan mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren sanatçı, sevenlerine '' Bu serin havada, karşımda duran koskoca bir güneşsiniz, içimi ısıtıyorsunuz alkışlayan elleriniz dert görmesin.'' diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.