Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YDÜ, TÜYAP Sanat Fuarı’nda yerini alacak

Birbirinden önemli sergilere ev sahipliği yapan ve bu yıl 26’ncısı düzenlenecek olan TÜYAP/ Uluslararası Sanat Fuarı’nda Kıbrıs Türk sanatını, Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ) Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölüm Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 13:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birbirinden önemli sergilere ev sahipliği yapan ve bu yıl 26’ncısı düzenlenecek olan TÜYAP/ Uluslararası Sanat Fuarı’nda Kıbrıs Türk sanatını, Yakın Doğu Üniversitesi(YDÜ) Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölüm Başkanı Fatma Miralay temsil edecek.
YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, YDÜ Resim Öğretmenliği Bölüm Başkanı Fatma Miralay’ın 2016 yılına ait eserlerinden oluşan ‘’Maraş/ Ammochostos’’ adlı serisi fuar alanında 12-20 Kasım tarihlerinde sergileneceği belirtildi. Fuar K.K.T.C Milli Eğitim ve Kültür Dairesi koordinasyonu ile gerçekleşiyor. 26 yıldır olduğu gibi bu yıl da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul Beylikdüzü’nde gerçekleşecek olan fuar, yaklaşık 12 bin 500 metrekarelik bir alanda kurulan ARTİST 2016, bin sanatçının işlerinin sergilendiği galeriler, bağımsız grup ve inisiyatifler ile birlikte 150’ye yakın genç sanatçıyı konuk edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.