Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vezirköprü’de Kardeşlik Projesi

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kardeş Okul Projesi kapsamında bir etkinlik düzenlendi.Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe kardeş okul ilan edilen Uyar Özel...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vezirköprü’de Kardeşlik Projesi
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Kardeş Okul Projesi kapsamında bir etkinlik düzenlendi.
Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe kardeş okul ilan edilen Uyar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencilerinin yanı sıra Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi’nin öğrenci ve öğretmenleri katıldı. Kardeş Okul Projesi’nin amacının öğrencileri birbirleriyle kaynaştırıp, aralarında kardeşlik köprüleri oluşturmak olduğu belirtildi. Öğrencilerin palyaço olmayı çok sevdikleri için ev sahibi Fen Lisesi öğrencileri, misafir öğrencilerin yüzlerini boyayarak palyaço yaptılar. Öğrenciler arasındaki kaynaşma balon patlatma oyunu ve yapılan eğlence ile daha da pekişti. Etkinlik sonunda etkinliğe katılanlara ikramda bulunuldu.
Hatice-Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi öğrencilerinden Fevzi Buğra öğrencileri sevindirmek, mutlu etmek, beraber olmak için bu projeyi uygulamaya koyduklarını, böyle bir etkinlik yapmanın kendilerini de mutlu ettiğini belirtti. Uyar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Tuğba Uyar, Kardeş Okul Projesi kapsamına kendi okullarının seçilmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, okulun öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.