Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vezirköprü’de "Her Yerde Kütüphane" Etkinliği

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından "Her Yerde kütüphane" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği başlatıldı.Çocuk...

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2016 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2016 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vezirköprü’de "Her Yerde Kütüphane" Etkinliği
Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü 1. sınıf öğrencileri tarafından "Her Yerde kütüphane" projesi kapsamında kitap okuma etkinliği başlatıldı.
Çocuk Gelişimi Bölümü’nden 5 öğrenci tarafından hazırlanan projenin ilk uygulaması Çamlık Parkı’nda başlatıldı. Etkinliğin 8 haftada tamamlanacağı, her hafta farklı bir parkta yapılacağı belirtildi. Çamlık Parkı’ndaki etkinliğe İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Garnizon Komutanı Ömer Aydoğan, Belediye Başkanı, İbrahim Sadık Edis, Başsavcı Vekili Ferit Yamer, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yücel Karahasanoğlu, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Etkinliğin amacının herkesin kitap okuyabilmesine imkan oluşturmak her yaştan insanın kitaplara ulaşmasını sağlamak olduğu ifade edilirken, kitapların belediye, kütüphane ve kitapseverlerden temin edildiği, isteyen herkesin istediği kitabı okuyabileceği belirtildi. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, bu tür etkinliklere her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduklarını belirterek etkinliği düzenleyen öğrencilere teşekkür etti.
İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, internet çağında çok güzel bir proje olduğunu, gençleri internet başından kitap okumaya teşvik eden bu etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, yeniden kitaba dönüş açısından projenin son derece önemli olduğunu, kitapla gençlerin buluşmasını çok anlamlı bulduğunu belirtti. Kitap okuma etkinliğinin ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.