Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emniyet Müdürü Başar, liselilere polisliği anlattı

İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Umut Güvercinleri Projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Çocuk ve Gençler için Sosyal Destek ve Koruma Programı (ÇOGEP) kapsamında uygulamaya konulan proje kapsamında İskenderun Ticaret Sanayi...

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2013 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2013 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Emniyet Müdürü Başar, liselilere polisliği anlattı
İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Umut Güvercinleri Projesi kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Çocuk ve Gençler için Sosyal Destek ve Koruma Programı (ÇOGEP) kapsamında uygulamaya konulan proje kapsamında İskenderun Ticaret Sanayi Odası Konferans Salonunda bir toplantı düzenlendi. Burada İskenderun Lisesi ile Şemsettin Mursaloğlu Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile bir araya gelen Müdür Başar, kedi hayat hikayesini anlattı. Öğrencileri zaman zaman düşündüren zaman zamanda yaptığı esprilerle güldüren Başar, polislik mesleğini beyaz gömlekle kömür taşımaya benzetti. Başar, “Polisin halkın huzur ve güvenliğini sağladığı için kutsal bir görevi var. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

Konferansa katılan öğrenciler, konferansın çok faydalı geçtiğini belirterek Emniyet Müdürüne ve Toplum Destekli Polislere çok teşekkür ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.