Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak’ta kısa filmin sorunları ve geleceği konuşuldu

Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali etkinlikleri kapsamında ’Kısa filmin sorunları, çözüm önerileri ve geleceği’ konulu seminer düzenlendi.4. Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivalinin finalist yönetmenlerin katımıyla gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2017 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak’ta kısa filmin sorunları ve geleceği konuşuldu

Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali etkinlikleri kapsamında ’Kısa filmin sorunları, çözüm önerileri ve geleceği’ konulu seminer düzenlendi.

4. Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivalinin finalist yönetmenlerin katımıyla gerçekleşen seminere sinemacı Sidar Serdar Karakaş da katıldı. İletişim Topluluğu Danışman Hocası Onur Keşaplı, Türkiye’de sinema ve bilhassa kısa filmin sorunları, çözüm önerileri ve geleceği ile ilgili sunum yaptı.

Kısa filmin Türkiye’de yeteri kadar maddi getiri sağlayamadığını ve bu sebepten ilerleyemediğini söyleyen finalist yönetmenler kaliteli filmlerin ortaya çıkmasında maddi kaynakların önemine dikkat çektiler.

Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivalinin özellikle genç yönetmenlere büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen finalist yönetmenler festivali düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre Binasında gerçekleşen foruma öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.