Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uşak’ta Bursa’yı temsil edecekler

İnSanat Derneği/Tiyatro İnSanat olarak sahneye koyduğu İçerdekiler adlı oyunu 22-27 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Uşak tiyatro Festivali'nde Bursa'yı temsil edecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2020 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2020 01:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uşak’ta Bursa’yı temsil edecekler

Haber:  Burhan Kaya

22 Mart'ta Uşak'ta sahne olacak olan Bursa temsilcisi içerdekiler oyunu ile Bursa'da her pazartesi günü saat 20:00'da İnSanat derneğinde ücretsiz olarak  seyircinin karşısına çıkıyor.

Melih Cevdet ANDAY'ın dev eseri olan oyunun yönetmenliğini genç tiyatrocu   yaparken Bursalı ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Çetin ALTINDAL  da baş komiser karakterini canlandırıyor.

Oyunda   Suat Oktay ŞENOCAK tutuklu karakterine hayat verirken  Ekim HANİŞOĞLU genç kızı canlandırıyor. Serdar MEMİŞ  ve  Mehmet KUŞ ta polis karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor.

Dernek başkanı Suat Oktay ŞENOCAK  Uşak'ta dördüncüsü düzenlenecek olan Tiyatro Festivali'nde Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtip, Festivale davet edilmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. ŞENOCAK aynı zamanda tüm Tiyatro severleri her pazartesi günü oyunu izlemek için İnSanat Tiyatro Derneği’ne davet etti.

Her  geçen gün çıtayı daha da yukarı taşıyan İnSanat Sinema ve Tiyatro topluluğu derneğini  Bursa’da olduğu gibi şehir dışında da yükselişini sürdürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.