Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü Yazar İskender Öksüz, Balıkesirli yazarlarla buluştu

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği, üyelerini ünlü yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda ünlü yazar İskender Öksüz Balıkesir’e geldi.Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği daha önce Ünlü yazar Hasan Erdem, Abdullah Mollaoğlu,...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü Yazar İskender Öksüz, Balıkesirli yazarlarla buluştu

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği, üyelerini ünlü yazarlar ile buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda ünlü yazar İskender Öksüz Balıkesir’e geldi.

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği daha önce Ünlü yazar Hasan Erdem, Abdullah Mollaoğlu, Haluk Doğan, Doç. Dr. Yahya Kemal Taştan, Yağmur Tunalı, Doç. Dr. Erkan Göksu, Sergen Çirkin gibi bir yazar ve şair’i Balıkesir’e getirip üyeleri ile buluşturup, söyleşi ve panel yapmıştı.

Balıkesirli Yazarlar Derneğinin bu defa ki konuğu Ünlü yazar Prof. Dr. İskender Öksüz oldu. Balıkesirli yazarlar ile buluşan yazar çalışmaları ve kitapları hakkında düşüncelerini anlattı. Ünlü yazar Öksüz ziyareti sonrası Başkan İrfan Ünsal ve Yazar Metin Savaş ile birlikte Balıkesir’in tarihi mekanlarını ve Balıkesir’in kuş bakışı seyir yeri olan Çamlık Tepesi ile Balıkesir’in yazlık mekanlarına ziyaret ettiler.

Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı İrfan Ünsal Türk Edebiyatının ünlü isimlerini Balıkesirli yazarlar ve vatandaşlar ile buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.