Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu yarın Saruhanlı’da

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Saruhanlı Belediyesi tarafından 21 Ekim tarihinde düzenlenecek ’El Metin’ isimli programa konuşmacı olarak katılmak üzere Manisa’nın Saruhanlı ilçesine gelecek.Saruhanlı Belediye Başkanı Dr....

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu yarın Saruhanlı’da

Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Saruhanlı Belediyesi tarafından 21 Ekim tarihinde düzenlenecek ’El Metin’ isimli programa konuşmacı olarak katılmak üzere Manisa’nın Saruhanlı ilçesine gelecek.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yaptığı açıklamada 21 Ekim Cumartesi akşamı, adını Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in ismi şerifinden alan, ’El Metin’ isimli bir program düzenleyeceklerini belirtti.

Saruhanlı Belediyesi sosyal tesislerindeki düğün salonunda düzenlenecek programda, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun da konuşmacı olarak yer alacağını ifade eden Başkan Yaralı, "Adını Peygamber efendimizin ismi şeriflerinden alan, halkımızın da beğeniyle izleyeceği güzel bir program hazırlıyoruz. Ünlü sunucu ve ilahi sanatçısı Ahmet Kemal Bacak ilahileriyle, ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da sohbeti ile programımıza katılacaklar. Tüm halkımızı programımıza davet ediyorum." diyerek vatandaşları programa davet etti.

21 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.00’da başlayacak olan program, Saruhanlı Belediyesine ait sosyal tesislerdeki düğün salonunda gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.