Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Dergi Fuarı Ziyaretçilerini Ağırlamaya Devam Ediyor

Türkiye Dergiler Birliği tarafından 7’incisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 20 ülkeden 305 derginin katıldığı fuar, ziyaretçileri tarafından büyük ilgi görüyor.Türkiye Dergiler Birliği’nin...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Dergiler Birliği tarafından 7’incisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. 20 ülkeden 305 derginin katıldığı fuar, ziyaretçileri tarafından büyük ilgi görüyor.
Türkiye Dergiler Birliği’nin (TÜRDEB) organize ettiği 7. Uluslararası Dergi Fuarı, Diyanet İşleri Başkanlığı başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) işbirliğiyle kapılarını ziyaretçilere açtı. Sirkeci Garı’nda gerçekleştirilen fuara bu yıl Almanya, Bosna Hersek, Afganistan, Hollanda, Makedonya, Sırbistan ve Sudan’ın yanı sıra 20 ülkeden 305 dergi katıldı. 7’ncisi düzenlenen fuarın bu yıl daha çok ilgi gördüğünü söyleyen Diyanet Aylık Dergi Yayın Koordinatörü Ali Aygün, “Bu yıl 7. Uluslararası Fuarımıza önceki dönemlere göre daha çok katılım oluğunu görüyoruz. Fuarımız 15 Mayıs pazar günü sona erecek. Son 3 gündeyiz, artık hızlıca fuarımıza katılmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.
“FUARIN EN YOĞUN STANDI BİZİM STANDIMIZ”
Fuara bu yıl ilk kez katıldıklarını belirten Diyanet Dergi Yayın Koordinatörü Muhammed Kamil Yaykan, “Fuara katılım oldukça yoğun. Her geçen yıl daha fazla katılım oluyor. Bu yıl da 4 yüze yakın dergi katıldı fuarımıza. Bizde diyanet dergisi olarak ilk defa bu yıl katıldık. 3 günde bine yakın misafirimizi burada ağırladık. Son 3 günde de diğer misafirlerimizin tamamını bekleriz. İlgi oldukça yoğun. Bunu övünerek söyleyebiliriz ki şuana kadar fuarın en yoğun standı bizim standımız. Genel olarak da fuara katılım oldukça yüksek miktarda. Zaten Sirkeci Garı’nda olması da, İstanbul’un merkezinde bir yerde olması da bu yoğunluğu arttıran etkenlerden bir tanesi” dedi.
Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda konuşan TÜRDEB Koordinatörü Ferdinaz Koyuncu ise, “7. Uluslararası Dergi Fuarımız yoğun bir ilgiyle karşı karşıya. Hafta sonu daha çok yoğun olmasını bekliyoruz. Yurt dışından gelen katılımcılar ve dergi sayımızda fazla. Öğrencilerimiz, ailecek gelenlerimiz var. Dergi fuarımız çok iyi. Hafta sonu edebiyatla, şiirle, editörler ve dergicilerle beraber olmak isteyen İstanbulluları ve Türkiye’deki tüm edebiyat sevdalılarını Sirkeci’deki dergi fuarımıza bekliyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.