Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivali

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında "2’si 1 arada" adlı oyun sahnelendi.Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivali
Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında "2’si 1 arada" adlı oyun sahnelendi.
Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen oyunda izleyiciler keyifli anlar yaşadı. Yönetmenliğini Ahmet Kazanbal’ın yaptığı; Neslihan Yeldan, Cemal Hünal, Ruhi Sarı ve Duygu Şen gibi sanatçıların sahne aldığı oyunda, dominant bir kadın olan Oya ile kocası Tuna arasında geçen ev halleri anlatıldı.
’’Bilecik böyle güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için çok şanslı’’
Oyunun gösteriminin ardından bir konuşma yapan oyuncu Cemal Hünal, salonu çok beğendiklerini ve izleyicilerin de şanslı olduğunu belirterek, "Bence Bilecik böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için çok şanslı. Ben de çok şanslıyım aşağıda güzel kulisler var. Salon son derece güzel ve bu festivalin devamını diliyorum" ifadesini kullandı.
“20’ncisini kutladığımızda tiyatronun Altın Portakalı Bilecik olacak”
Tiyatro festivalinin bu yıl 11’incisinin yapıldığını ve uluslararası düzeyde gerçekleştirildiğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı da "Salona baktığımızda festivalimizin gelecek yıllarda daha da güzel olacağı inancımız her geçen gün artıyor. 20’ncisini kutladığımızda tiyatronun Altın Portakalı Bilecik olacak. Ben bu anlamda bizlere keyifli anlar yaşatan oyuncularımız ile buraya gelerek organizasyonumuza anlam kattığı için bütün seyircilere teşekkür ediyorum. Ayrıca ilimizin sanayi kuruluşlarından Proles’in yöneticilerine de festivalimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum " dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmaların ardından oyuncular ile Proles Otomotiv Yetkilisi Rüstem Yıldırım’a birer plaket vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.