Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya’nın ilk müzik festivali Trakyafest sona erdi

Trakya bölgesinde ilk kez gerçekleştirilen müzik ve gençlik festivali olan Trakyafest, ‘birlikte güzel’ sloganıyla binlerce kişiyi Saros Körfez’inde buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2017 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2017 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Trakya bölgesinde ilk kez gerçekleştirilen müzik ve gençlik festivali olan Trakyafest, ‘birlikte güzel’ sloganıyla binlerce kişiyi Saros Körfez’inde buluşturdu.

Erikli Sahili Keşan Belediye Plajı’nda kurulan festival alanında 35 bin kişinin katılımı ile 17 ünlü sanatçı sahne aldı. Trakya bölgesinin en büyük organizasyonlarından biri olan Trakyafest, ülkenin dört bir yanından gelen gençlere hitap eden etkinlikleri ile sona erdi. Organizasyon sahibi Aziz Gül, festivalde toplam 35 bin kişinin geldiğini belirterek, festivalin geleneksel hale geleceğini söyledi.

Trakya Fest’in ilk gününde Manga, Bülent Ortaçgil, Deniz Tekin, Zakkum ve Niyazi Koyuncu sahne alırken, festivale katılan izleyiciler unutulmaz anlar yaşadılar. Günlük katılımın yanı sıra, kamp alanında konaklayarak 3 gün boyunca sahne alacak sanatçıları izleme fırsatı da sağlayan "Trakya Fest"in ilk gününe 10 bin kişi katıldı.

Trakya Fest’in ikinci gününde gençlerin beğeni ile dinlediği Manuş Baba, Adamlar, Selçuk Balcı’nın yanı sıra, daha büyük yaş gruplarına da hitap eden Leman Sam ve Duman festivale katılan tüm izleyicileri coşturdular. Trakya Fest"in ikinci gününe ise 12 bin kişi katıldı.

Trakya Fest’in son gününde ise gündüz bölümünde Apolas Lermi, Yüz yüzeyken Konuşuruz, Son Feci Bisiklet gibi gençlerin beğeni ile dinlediği gruplar yer alırken, 18.00’den itibaren Jehan Babur, Yeni Türkü, Moğollar ve Hayko Cepkin ile Şebnem Ferah sahne alarak gençler ve daha ileri yaştaki hayranlarını coşturdular.Ünlü sanatçı Şebnem Ferah, seneye düzenlenecek olan Trakyafest’de sahnede yer almazsam, seyirci olarak aralarına katılacağını söyledi. Trakya Fest"i üç gün boyunda toplam 35 bin kişi izlerken, 10 bin kişi de festival boyunca kamp alanında konakladı.

Trakya Fest etkinliği Keşan’ın Erikli sahiline büyük bir hareket getirdi. Festivale gelmek isteyenlerin yoğunluğu nedeniyle Erikli yolunda trafik büyük bir yoğunluk yaşandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.