Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek

Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek.Festivalle ilgili olarak İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Derneği Başkanı Asım Aykan,...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek

Trabzon’da 16-26 Ağustos tarihleri arasında Uluslararası Film ve Kültür-Sanat Festivali düzenlenecek.

Festivalle ilgili olarak İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, Anadolu Eğitim, Kültür ve İrfan Derneği Başkanı Asım Aykan, Festival Genel Koordinatörü İlhan Kantoğlu, Festival Direktörü Ruhi Semiz, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, kültür ve sanat kenti Trabzon’a film festivali kazandırmak için yola çıktıklarını ve kentin tüm dinamiklerinin desteğini almak istediklerini vurguladı. Çağlayan, festivalin ilk yılının temasını gençlik ve spor filmleri olarak belirlediklerini, ayrıca kısa metraj ve belgesel konularında da katılımların kabul edileceğini söyledi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise Trabzon’un her konuda gelişimine destek verdiklerini, kültür ve sanat faaliyetlerinin de kentin gelişmesinde önemli katkısı olduğunu vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.