Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör Kitap Sevgisine Engel Olamadı

Son zamanlarda yaşanan terör korkusu Bursalıların kitap sevgisine engel olamadı. 9 gün süren Bursa 14. Kitap Fuarı toplam 170 bin kişiyi ağırladı.TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Bursa Ticaret ve Sanayi...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör Kitap Sevgisine Engel Olamadı
Son zamanlarda yaşanan terör korkusu Bursalıların kitap sevgisine engel olamadı. 9 gün süren Bursa 14. Kitap Fuarı toplam 170 bin kişiyi ağırladı.
TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle KOSGEB, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Uludağ Üniversitesi’nin desteğiyle tertiplenen 14. Kitap Fuarı ve Eğitim Fuarı, pazar akşamı saat 19.00’da sona erdi. Fuarı 9 günde 170 bin kişi ziyaret etti. Bu yıl 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun iştirak ettiği Bursa Kitap Fuarı, söyleşi, panel gibi 80 kültürel faaliyete ev sahipliği yaptı. İmza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı buldu.
Bursa Kitap Fuarı ile eş zamanlı olarak özel üniversitelerden özel okullara, yurtdışı eğitim kurumlarından dil kurslarına, kişisel eğitim kurumlarından eğitim araç gereç firmalarına kadar 75’in üzerinde firmanın katıldığı 12. Bursa Eğitim Fuarı da öğrencilerin akınına uğradı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.