Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavşanlı’da Ahmet Uluçay sinema günleri

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 1. Ahmet Uluçay Sinema Günleri gerçekleştiriliyor.Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Muammer Yorulmaz, okul sinema salonuna Ahmet Uluçay adı vereceklerini, okulları hakkında elde edilen başarıları...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tavşanlı’da Ahmet Uluçay sinema günleri

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 1. Ahmet Uluçay Sinema Günleri gerçekleştiriliyor.

Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Muammer Yorulmaz, okul sinema salonuna Ahmet Uluçay adı vereceklerini, okulları hakkında elde edilen başarıları anlattı.

Yorulmaz, "Tavşanlı ve Kütahya’nın değil tüm Türkiye’nin bir değeri olan sinema yönetmeni merhum Ahmet Uluçay’ın anısına ilkini gerçekleştireceğimiz Ahmet Uluçay Sinema Günleri’nde temel amacımız, doğru din eğitimi ve akademik eğitimin yanında öğrencilerimizde bir sinema kültürü oluşturmaktır.Ahmet Uluçay Sinema Günlerini gerçekleştirmemizde bizlere desteklerini esirgemeyen başta Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Solmaz ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Kolukısaoğlu’na teşekkür ederim. Sinema Günleri açılışı Ahmet Uluçay Belgeseli’nin yayınlanacağı film ile bugün saat 14.00’da gerçekleştireceğiz.Camiamızın tanınan yönetmenlerinden Mesut Uçkan’ın da katılacağı Ahmet Uluçay Sinema Günleri’nde 4 konuk, 1 belgesel, 3 sinema filmi, 2 konferans, 1 söyleşi, 1 kitap-film eleştirisi, 1 eleştirel sinema film gösterimi yer alacak" (Tİ - EFE)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.