Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyeli mültecilerin dramı sinemaya uyarlanacak

Osmanlı Yapım, Uluslararası Roger Garaudy Vakfı ve Türkiye’den de bazı iş adamlarıyla, Suriyeli mültecilerin dramı ’Refugees’ (Mülteciler) isimli filmle sinemaya aktarılacak.Filmin yönetmenliği için Mel Gibson düşünülürken, Gibson’un...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmanlı Yapım, Uluslararası Roger Garaudy Vakfı ve Türkiye’den de bazı iş adamlarıyla, Suriyeli mültecilerin dramı ’Refugees’ (Mülteciler) isimli filmle sinemaya aktarılacak.
Filmin yönetmenliği için Mel Gibson düşünülürken, Gibson’un yardımcılığını da Türkiye’den ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Aydan Çakır yapacak. Filmde Suriyeli mültecilere ev sahipliği yapan Türkiye’nin yalnız bırakılışı ile çeşitli zorluklar ile Avrupa’ya gitmeye çalışırken hayatlarını kaybeden ya da kabul edilmeyip geri gönderilen mültecilerin dramı işlenecek.
Ünlü oyuncular sahne alacak
Talat Özpolat ve senaryo ekibi ile Prof. Luc Colles’in kaleminden sahnelenecek olan filmin yönetmenliğini Mel Gibson’un yapması düşünülürken, Gibson’a Türkiye’den Aydan Çakır yardımcılık yapacak. Filmde İndila, Jean Reno, Maitre Gims ile birlikte çok sayıda ünlünün yanı sıra Türkiye’den de 20 oyuncunun yer alması bekleniyor. 100’lerce figüranın da yer alacağı filmin çekimleri 25 gün Türkiye’de, 40 gün de Avrupa’nın 7 ülkesinde devam edecek. Film, Avrupa ülkelerinden gerekli izinlerin alınmasıyla birlikte Aralık ayında çekimlerine başlanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.