Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Sinema Burada" Etkinliği Ünlü Oyuncuların Katılımıyla Başladı

İZMİR (İHA) – 84. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen 15’inci “Sinema Burada” etkinliğinin açılışı yapıldı. Açılışa birbirinden ünlü oyuncular da katıldı.İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında 15 yıldır her sene...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İZMİR (İHA) – 84. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen 15’inci “Sinema Burada” etkinliğinin açılışı yapıldı. Açılışa birbirinden ünlü oyuncular da katıldı.
İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında 15 yıldır her sene yapılan “Sinema Burada” etkinliğinin açılışı birbirinden ünlü oyuncuların katılımıyla, Fuar Kültürpark Sanat Bahçesinde gerçekleştirildi. Açılış törenine önlü oyuncular Engin Altan Düzyatan, Işıl Yücesoy, Salih güney ve Özge Özberk’in yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 15’inci kez düzenledikleri Sinema Burada etkinliğinin bu yılki temasının eğitim olduğunu vurgulayan İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “15 yıldır gerçekleştirdiğimiz Sinema Burada etkinliklerinin 15’incisini gerçekleştiriyoruz. Tabi İzmir Enternasyonal Fuarı 84 yıldır uluslararası olarak devam ediyor. Türkiye’nin en eski fuarı ve İzmir’in de en önemli markalarından bir tanesi. Birçok şey değişti, televizyon yoktu, sanatçılar burada çıkardı. İletişim çağı yaşandı, bilişim çağı yaşandı yaşanmaya devam ediyor. İzmir Enternasyonal Fuarı birçok savaşa şahitlik etti ama İzmir Enternasyonal Fuarı, hep barıştan, hep demokrasiden, hep insan haklarından yana oldu. 160 binin üzerinde üniversite öğrencisi var İzmir’de. Böyle bir kentte İzmir Enternasyonal Fuarının 84’üncüsünün temasını “Eğitim” olarak belirledik. Eğitim camiası fuarda buluşuyor” diyerek konuklara ve katılımcılara teşekkür etti.
Kocaoğlu, konuşmasının ardından Sinema Burada etkinliğine katılan Engin Altan Düzyatan, Işıl Yücesoy, Salih güney ve Özge Özberk’e plaket takdim etti. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren usta oyuncu Zeki Alasya da unutulmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.