Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinema Anadolu yenilenen haliyle seyirciyle buluştu

Sinemaseverlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bir süredir tadilatta olan Sinema Anadolu, yenilenen haliyle Türk Sineması’nın ölümsüz eseri “Selvi Boylum Al Yazmalım” film gösterimiyle seyirciyle tekrar buluştu.Film gösterimine, Anadolu...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sinema Anadolu yenilenen haliyle seyirciyle buluştu

Sinemaseverlere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bir süredir tadilatta olan Sinema Anadolu, yenilenen haliyle Türk Sineması’nın ölümsüz eseri “Selvi Boylum Al Yazmalım” film gösterimiyle seyirciyle tekrar buluştu.

Film gösterimine, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Savaş Koparal ve sanatseverler katıldı. Yenilenen Sinema Anadolu hakkında bilgiler veren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Sinema salonumuz üniversitemizin en çok kullanılan birimlerinden biri. Öğrencilerimizin ve personelimizin çok sık kullandığı bir mekan; sürekli olarak etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu salonun koltukları ve iç döşemeleri gerçekten çok yıpranmıştı. Geçtiğimiz ay boyunca salonumuzun koltukları başta olmak üzere birçok kısmını yeniledik. Bugün itibarıyla yenilenen salonumuzu hizmete açtık” dedi.

Sinema Anadolu’nun sinema gösterimin dışında birçok etkinliğe ev sahipliği yaptığını belirten Rektör Gündoğan konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu salon, Üniversitemizin sinema salonu olması sebebiyle Mayıs ayının ilk haftasında gerçekleşecek olan film festivali başta olmak üzere birçok film gösterimine en sahipliği yapıyor. Burada film gösterilerinin yanı sıra bir çok etkinlik düzenleniyor. Sinema Anadolu, hem öğrencilerimiz hem personelimiz hem de Eskişehir halkı tarafından çok kullanılıyor. Üniversitemizin dışında da birçok kamu kurumu ve sivil toplum örgütlerinin etkinliklerinin gerçekleştirilmesi adına faydalı bir salon oldu. Ben hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Sinema Anadolu’da koltuklar ve zemin yenilendi, tavan ve sahne zımparalanıp boyandı ve dijital sinema makinesi kullanıma girdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.