Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Sevgi Kareleri’ yarışması kazananları ödüllerini aldı

Bu yıl 5’incisi düzenlenen “Sevgi Kareleri” fotoğraf yarışmasının kazananları düzenlenen ödül töreninde açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Bu yıl 5’incisi düzenlenen “Sevgi Kareleri” fotoğraf yarışmasının kazananları düzenlenen ödül töreninde açıklandı.

Rönesans Gayrimenkul bünyesindeki Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğinde bu yıl 5’incisi düzenlenen “Sevgi Kareleri” fotoğraf yarışmasının kazananları TED Rönesans Koleji’nde yapılan ödül töreninde açıklandı. Sevgiyi en iyi anlatan karelerin seçildiği törene, Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ve Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa, Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek, Fotopya Fotoğraf Sanatı Portalı Genel Koordinatörü Akın Mısırlıoğlu ve TED Rönesans Koleji Müdürü İpek Ak katıldı.

Geleceğin fotoğraf sanatçılarını keşfetmek, çocukları fotoğraf sanatına özendirerek onların duygu ve düşüncelerini fotoğraf yoluyla özgürce ifade etmelerini sağlamak amacıyla Rönesans Gayrimenkul bünyesindeki Optimum, Kozzy ve Piazza Alışveriş Merkezleri, fotoğraf sanatı portalı Fotopya ve Yaratıcı Çocuklar Derneği işbirliğince düzenlenen “Sevgi Kareleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. TED Rönesans Koleji’nde düzenlenen ödül töreninde toplam 69 kişi 22 bin 650 lira değerinde hediye kazandı.

Ulusal yarışma statüsünde gerçekleştirilen Sevgiyi anlatan fotoğrafların gönderildiği Sevgi Kareleri Fotoğraf Yarışmasına 85 okuldan toplam 5 bin 902 kişi katılım gösterdi. Yetişkinler kategorisine 4 bin 731 adet, gençler kategorisine 565 adet, çocuklar kategorisine 606 adet fotoğraf yarışmaya katılım gösterdi. Toplam 69 kişinin ödül kazandığı yarışmada 18 yaş üstü kategorisinde birinci Dilek Uyar, ikinci Melih Akkuş, üçüncü Nazife Kandemir, lise kategorisinde birinci Emirkan Cörüt, ikinci Mert Saklı, üçüncü Ömer Şimşek, ortaokul kategorisinde birinci Can Selçuk Hünerli, ikinci Can Arslan, üçüncü Elifnaz Demir oldu.

Ödül töreninde konuşmasını gerçekleştiren Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek, “Rönesans Gayrimenkul olarak Fotopya Fotoğraf Sanatı Portalı ve Yaratıcı Çocuklar Derneği iş birliği ile bu yıl 5’incisini düzenlediğimiz ’Sevgi’ temalı fotoğraf yarışmamızda dereceye girenleri tebrik ediyorum. Bugün, yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen 69 eserin sahiplerine ödüllerini takdim etmek üzere bir araya geldik. Türkiye’nin her yerinden, sevginin farklı karelerini anlatan fotoğraflarla yarışmamıza katılım gösteren fotoğraf tutkunlarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, sevginin daim olmasını diliyorum” dedi.

Yaratıcı Çocuklar Derneği Yürütme Kurulu Başkanı Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan ise ödül töreninde yaptığı konuşmada; “Daha iyi bir dünya için özgür düşünen, pratik zekalı ama mutlaka etik değerlere sahip ve kalbi sevgiyle dolu nesiller yetiştirmeliyiz. Özellikle gençleri ve çocukları hedefleyen her işimizde mesajımız sevgi, uyum, işbirliği, güven ve anlayış yönünde olmalı. Bütün değerlerin zayıflatıldığı, inançların sarsıldığı, yerleşik düzenlerin zorlandığı bir dönemde insana, doğaya ve hayata karşı duyulan samimi sevgiyi desteklemeli, elbirliği ile sahip çıkmalıyız” dedi.

YÇD Yönetim Kurulu Başkanı Didem Çapa ise yaptığı konuşmada, "Sevgi her şeyi iyileştiren bir duygu, yüzlerde sıcak bir gülüştür. Çocuklarımızın yüzleri hep gülsün. Onları barış içinde, sevgiyle, mutlulukla büyütelim. Savaşların acıları çok büyük, yaraları çok ağır, izleri çok derin. Barış içinde, sevgi dolu bir dünya istiyorsak sevmeyi öğrenmeli, öğretmeliyiz. Sevgiyle büyütülen mutlu çocuklar, sevmeyi bilen mutlu bireylerin, ailelerin, toplumların ve barış içinde yaşayan bir dünyanın temelidir" mesajını verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.