Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sbşt, İstanbul Cezaevlerinde Turneye Çıkıyor

Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT), Seyhan Belediyesi ile Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan işbirliği kapsamında "Toros Canavarı" isimli oyunla Silivri, Metris ve Bakırköy Kadın Cezaevleri’nde sahneye çıkacak.SBŞT...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu (SBŞT), Seyhan Belediyesi ile Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yapılan işbirliği kapsamında "Toros Canavarı" isimli oyunla Silivri, Metris ve Bakırköy Kadın Cezaevleri’nde sahneye çıkacak.
SBŞT oyuncuları, 12 Nisan’da Silivri Cezaevi’ndeki ilk gösterimin ardından sırasıyla Bakırköy Kadın Cezaevi ve Metris Cezaevi’nde aynı oyunu tutuklu ve hükümlüler için sahneleyecek. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile bir dönem Adana Cezaevi’nde görev yapan Bakırköy Başsavcı Vekili Mustafa Uyar’ın birlikte hazırladığı sosyal sorumluluk projesinin daha sonra talep halinde diğer şehirlerdeki cezaevlerinde de uygulanabileceği belirtildi.
Seyhan Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, önceki aylarda Türkiye’nin pek çok şehrinde ve Almanya ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti başta olmak üzere farklı ülkelerde çeşitli oyunlarını sahnelemişti.
SBŞT oyuncuları, Aziz Nesin’in kaleme aldığı Toros Canavarı isimli iki perdelik müzikli komedi oyununun ilk gösterimini 12 Nisan’da Silivri Cezaevi’nde sahneleyecek. SBŞT’nin İstanbul cezaevlerindeki turnesi şu takvimle devam edecek:
12-13-14 Nisan: Silivri Cezaevi
15 Nisan: Bakırköy Kadın Cezaevi
16 Nisan: Metris Cezaevi
Şarkıcı Deniz Seki’nin de hükümlü olarak bulunduğu Bakırköy Kadın Cezaevi’ndeki 16 Nisan tarihli gösterime sanat camiasından çok sayıda isim de davet edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.