Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsızlar güvenlik kamerasında

Fatih’te kapı kilidini kırarak girdikleri evde bulunan 130 bin lira değerinde ziynet eşyası ve bir dizüstü bilgisayarı çaldıkları öne sürülen 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Hırsızlık mallarıyla birlikte bölgedeki güvenlik...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2013 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2013 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırsızlar güvenlik kamerasında
Fatih’te kapı kilidini kırarak girdikleri evde bulunan 130 bin lira değerinde ziynet eşyası ve bir dizüstü bilgisayarı çaldıkları öne sürülen 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Hırsızlık mallarıyla birlikte bölgedeki güvenlik kameralarınca görüntülenen şüpheliler, sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Şüphelilerin kaldığı teras katında yapılan aramada saksılar içinde Hint Keneviri yetiştirdiği tespit edildi.

Fatih’te M.İ. adlı mağdurenin evine giren hırsızlar, içerisinde 130 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan kasa ve masa üzerindeki laptopu alıp kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarından şüphelilerin 3 kişi olduğunu tespit etti. Hırsızlık öncesi ve sonrası bölgede görülen ve olay yerinden bir taksiyle birlikte ayrıldıkları görüntülenen şüphelilerin hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan
Süleyman A. (29), Emrah M. (18) ve Mehmet Ali D. (34) olduğu belirlendi. Fatih’teki bir evde birlikte kaldıkları tespit edilen şüpheliler polis operasyonuyla gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde ve çatıda yapılan aramada, uyuşturucu madde ve saksılarda yetiştirilen 18 kök Hint Keneviri buldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.