Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanata Yön Veren AVM

'Sanata Yön Veren AVM' projesi kapsamında Kent Meydanı AVM, Sanat Galerisi'nde 23 Mart - 23 Nisan 2020 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerini ağırlayacak

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2020 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2020 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanata Yön Veren AVM

'Sanata Yön Veren AVM' projesi kapsamında Kent Meydanı AVM, Sanat Galerisi'nde 23 Mart - 23 Nisan 2020 tarihleri arasında Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerini ağırlayacak.

"Karma Resim Sergisi" olarak sanat severlerle buluşacak sergide otuza yakın eser sergilenecek. Belirlenen komisyon tarafından seçilecek üç eser Kent Meydanı AVM'nin sanat koleksiyonu adına satın alınacaktır.
Projenin amacı eğitimi sürmekte olan çağdaş sanatçılar için yeni bir platform oluşturmak. Bu proje için Kent Meydanı AVM Genel Müdürü Cemal TUZCUOGLU'nun ve U.U. Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Şinasi İŞLER'in büyük katkıları olmuştur. Serginin küratörlügünü ise Mutlu Çagn DALGIÇ Ostlenmiştir.
Sergi bir ay boyunca hafta içi 10.00 - 19.00, hafta sonları ise 11.00 ve 20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.