Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Sanata Dönüşen Altın Eller" sergisi

Unkapanı Kültür Merkezi’nin düzenlediği "Sanata Dönüşen Altın Eller" sergisi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda açıldı.İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü-Halk Eğitim Merkezi katkısıyla Unkapanı...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Sanata Dönüşen Altın Eller" sergisi
Unkapanı Kültür Merkezi’nin düzenlediği "Sanata Dönüşen Altın Eller" sergisi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda açıldı.
İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü-Halk Eğitim Merkezi katkısıyla Unkapanı Kültür Merkezi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği "Sanata Dönüşen Altın Eller" sergisi Samsun Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Dekoratif Ahşap Boyama Öğretmeni Neslihan Kaya, 3 Boyutlu Resim-Hamur Çiçek Öğretmeni Nurten Kaplan ve kursiyer Yeliz Fidan’ın da bireysel çalışmasının olduğu sergide toplam 35 kursiyerin 119 parça çalışması bulunuyor.
Sergi hakkında bilgi veren Unkapanı Kültür Merkezi Müdürü Ahmet Avcı, "Hocalarımız ve kursiyerlerimizle birlikte devam eden kurslarımızdan sonra sergimizi açtık. Sergimizde; 3 boyutlu resim, çiçek hamur, ahşap boyama, rölyef, filografi, hat sanatı çalışmaları yer alıyor. Ahşap boyamada şu anda hem sergimizde hem de kurslara devam eden çocuk sevgi evlerinden gelen çocuklarımız var. Onlara da bir kurs açtık. Bu noktada çocukların el sanatı kazanmalarını, sosyalleşmelerini ve sergideki eserlerini satarak kendilerine daha fazla güvenmelerini amaçlıyoruz. Bu çocuklarımızda bu durumdan oldukça memnun oldular. Diğer kursiyerlerimizin bazıları eserlerini burada satma imkanı buluyor bazıları da eserlerini burada sergiliyor. Desteklerinden ötürü de İlkadım Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda açılan sergi, 30 Temmuz’a kadar gezilebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.