Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanat Eserleri Mogan Gölü Sahilinde Sergilendi

Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı hafta sonunda güzel bir etkinliğe sahne oldu. Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaptıkları yağlı tablo resimleri sahil parkında görücüye çıktı.Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı hafta sonunda güzel bir etkinliğe sahne oldu. Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin yaptıkları yağlı tablo resimleri sahil parkında görücüye çıktı.
Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı resim kurslarında kursiyerlerin aldıkları eğitim sonrasında yağlı boya tekniği ile yaptıkları resimler Atatük Sahil Parkı’nda sergilendi. 30’dan fazla kursiyerin tablolalarının yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Hafta sonunu değerlendirmek için Mogan Gölü’nü tercih eden başkentliler Atatük Sahil Parkı’nda ki resim sergisini de gezme fırsatı buldu.
RESİMLER BEĞENİ TOPLADI
Yürüyüş yolu boyunca sergilenen tabloları tek tek inceleyen vatandaşlar, beğendikleri tabloları da satın aldı. Resim öğretmeni Hacer Varlık’ın kursiyerlerinin yaptığı el emeği göz nuru tablolar Mogan Gölü’ne ayrı bir renk kattı. Hayal dünyalarını tuvallere yansıtan kursiyerlerin yaptıkları sanat eserleri vatandaşlar tarafından da beğeni topladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Gölbaşı Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Albut, Halk Eğitim Merkez Müdürü Hakan Uçar ile birlikte kursiyerlerin yaptıkları resimleri inceleyerek, kursiyerlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.
KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK
Ev hanımlarının çoğunlukta olduğu kursiyerler, resimlerini sergilemenin heyecanını yaşadı. Gölbaşı Halk Eğitim Merkez Müdürü Hakan Uçar, bu tür etkinliklerin kursiyerleri motive ettiğini belirterek, bu etkinliğin göl kenarında yapılmasının ise programa ayrı bir değer kattığını söyledi. Uçar, okullar kapandıktan sonra 8-14 yaş grubu çocuklar için resim kursu açılacağını kaydederek, “ Yaz tatili boyunca çocuklarımız için merkezimizde kurslar açılacak. Bu kurslarımız ücretsiz. 8-14 yaş gurubu çocuklarımıza yönelik resim kursumuz olacak. Tüm velilerimize çocuklarını bu tür faaliyetlere teşfik etmelerini bekliyoruz. Ekim ayından sonra da yetişkenlerimiz için açılan resim kurslarımız devam edecek” diye konuştu.
Yaptıkları eserleri sahil parkında sergileme fırsatı bulan kursiyer de etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Mogan Gölü sahilinin bu tür etkinliklerle canladırılması gerektiğine vurgu yaptılar.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.