Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Sahnenin Yıldızları Pangea İle Bursa’da’

İstanbul’un en önemli sahnelerinden UNIQ Hall’ün İşletmecisi Pangea, sezonun yıldız oyuncularını ve oyunlarını Bursa’nın en büyük sahnesi Merinos AKKM’ye taşıyor

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2019 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2019 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Sahnenin Yıldızları Pangea İle Bursa’da’

Kültür sanat haritasına yön veren seçkin ve çağdaş oyunlarıyla dikkat çeken Pangea, İstanbullu sanatseverlerin ardından şimdi de sahnenin yıldızlarını Bursalılarla buluşturuyor. Tiyatro sezonunun en iyi oyunları Kasım ayı itibariyle Bursa izleyicisiyle bir araya gelecek. Pangea, aynı zamanda dünyaca ünlü müzikallerin yanında kemençe üstadı Mark Eliyahu gibi sanatçıları da Merinos AKKM sahnesinde ağırlayacak.

Pangea ile Merinos AKKM’de sanat rüzgarı esecek

Başrollerini Şebnem Bozoklu, Rıza Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun paylaştığı ‘Aşk Geçmişim’ oyunu 9 Kasım tarihinde sevenleriyle buluşacak. Sanatçı Ahmet Kaya’nın hem eserlerinin hem de yaşamından kesitlerin yer aldığı müzikli tiyatro oyunu ‘Hep Sonradan’ 22 Kasım tarihinde, seyircisini kahkahaya boğan beyaz yakalı hikayeleriyle fark yaratan Kaan Sekban’ın stand-up gösterisi ‘Kaan Sekban Saçmalar’ ise 19 Kasım tarihinde sahnede olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.