Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’ni 56 bin kişi izledi

Sabancı Vakfı ve Adana Devlet Tiyatroları tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’ndeki oyunları ve etkinlikleri 56 bin kişinin izlediği bildirildi. 14 Nisan’da Taşköprü ve Seyhan Nehri üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 11:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sabancı Vakfı ve Adana Devlet Tiyatroları tarafından bu yıl 16.sı düzenlenen Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali’ndeki oyunları ve etkinlikleri 56 bin kişinin izlediği bildirildi.
14 Nisan’da Taşköprü ve Seyhan Nehri üzerinde Fransız Ilitopie grubunun gerçekleştirdiği “Suya Yansıyan Düşler” adlı şov ile başlayan, festival 16 Mayıs’ta sona erdi. Festivale, Türkiye’den 13, yurtdışından 5 olmak üzere toplam 18 grup, 21 farklı oyunla katıldı. Gruplar Sabancı Üniversitesi ve Adana Devlet Tiyatrosu’nda 43 temsil verdi. 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen “Taşköprü Etkinlikleri” Soma’da yaşanan elim maden kazası nedeniyle 3 gün gerçekleştirildi. 14-15-16 Mayıs’ta planlanan gösteriler ve kapanış korteji iptal edildi. Gösterilerin gerçekleştiği 3 gün içinde Taşköprü etkinliklerini yaklaşık 7 bin kişi izledi. Açılış gösterisi, Taşköprü etkinlikleri ile oyunlar için yaklaşık bin sanatçı ve teknik personel görev aldı. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali kapsamında gerçekleştirilen etkinlikleri 56 bin 102 kişi izledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.