Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rus afacanlar Putin’in kaplanıyla eğitilecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sahip çıktığı Amur kaplanı Sovyetler ve Rusya’nın ünlü çocuk programı “İyi Geceler Afacanlar”ın yeni kahramanı oldu. Konuyla ilgili teklifin Putin’den geldiği ifade edildi. Moskova’da düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rus afacanlar Putin’in kaplanıyla eğitilecek
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sahip çıktığı Amur kaplanı Sovyetler ve Rusya’nın ünlü çocuk programı “İyi Geceler Afacanlar”ın yeni kahramanı oldu. Konuyla ilgili teklifin Putin’den geldiği ifade edildi.

Moskova’da düzenlenen basın toplantısında programın sunum şirketi KLASS televizyon kurumu Başkanı Aleksandr Mitroşenkov kaplan karakterini tanıttı. Mitroşenkov, “Bir çok hayvan karakteri teklif edildi. Tavşan, kurt, maymun ve başka. Lütfen yeni karakterimiz kaplanı seviniz, sahip çıkınız.” diyerek espri yaptı.

Program sunucusu Oksana Fyodorova kaplan karakterinin “çok sinirli” olduğunu ifade ederek, “Ama buna rağmen kaplan çok iyi bir seçim.” dedi.

Program yetkilileri Putin’in kaplanın “İyi Geceler Afacanlar!” programına dahil edilmesini desteklediğini ifade etti.

1 Eylül 1964 yılında Sovyet resmi televizyonunda yayına başlayan “İyi Geceler Afacanlar” programı çocukların topluma faydalı olması için eğitici programlar yapıyor. Program yayın hayatına devlet televizyonu Rossiya 1 kanalında devam ediyor.

Putin’in nesli tükenmekte olan vahşi kaplanların korunması için uluslar arası düzeyde bir çok çalışmaya imza attığı da biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.