Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ressam Eylem Çalışkan’dan Bulgaristan’a harika bir resim daha

Yurt içi ve dışında yaptığı 3 boyutlu yer resimleri ile büyük beğeni toplayan Tekirdağlı Ressam Eylem Çalışkan’ın Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yaptığı yer resmi büyük beğeni topladı.Yurt içi ve dışında yaptığı 3 boyutlu...

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2018 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2018 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ressam Eylem Çalışkan’dan Bulgaristan’a harika bir resim daha

Yurt içi ve dışında yaptığı 3 boyutlu yer resimleri ile büyük beğeni toplayan Tekirdağlı Ressam Eylem Çalışkan’ın Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yaptığı yer resmi büyük beğeni topladı.

Yurt içi ve dışında yaptığı 3 boyutlu yer resimleri ile büyük beğeni toplayan Tekirdağlı Ressam Eylem Çalışkan, Bulgaristan’ ın Sofya şehrine bağlı Bobov Dol kasabasına yaptığı ve “Dostluk Köprüsü” adını verdiği resim ile Bulgar Halkı’nın bir kez daha hayranlığını kazandı.

Ülkemizi bu resim dalında yurtdışında temsil eden tek Türk ressamı olan Çalışkan’ın resmine olan ilgi oldukça yoğun oldu. Halkın büyük beğenisini kazanan resmin açılışı ve kokteyli de oldukça görkemliydi. Resmin açılışı, Bobov Dol Belediye Başkanı Eliza Veliçkova, Belediye Başkan Yardımcısı Detelina Borisova, Köstendil Vali Yardımcısı Ratko Suetin, Sofya Rus Konsolosu Alexey Novosyolov, daha önce çok uzun yıllar cumhurbaşkanlığı sekreterliği görevinde bulunan Ivana Pehlivanova, Kırklareli Belediyesi Halkla İlişkiler Uzmanı Varol Şen, ressamın asistanı ve menajeri Fedai Kavrık ve halkın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Resimle ilgili duygularını ifade eden Veliçkova, ”Halkımız resmi çok sevdi ve çok ilgi gösterdi. Bu resmi özellikle kasabamızın kuruluşunun 51. yıl dönümüne denk getirdik. Çok güzel bir resim oldu. Halkımızın resme olan ilgisi ve beğenisi bizi bir idareci olarak ayrıca memnun etti. Sağ olsun Eylem bizi kırmadı ve buraya gelerek kasabamıza eşsiz güzellikte bir eser bıraktı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.