Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Resim öğretmeni ve öğrencilerinden "Işıltılı Fırçalar" sergisi

Maltepe Halk Eğitim Merkezi’nde resim öğretmenliği yapan Hayriye Elmas ve öğrencilerinin, "Işıltılı Fırçalar" isimli karma resim sergisi Maltepe’de açıldı.Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Resim öğretmeni ve öğrencilerinden "Işıltılı Fırçalar" sergisi

Maltepe Halk Eğitim Merkezi’nde resim öğretmenliği yapan Hayriye Elmas ve öğrencilerinin, "Işıltılı Fırçalar" isimli karma resim sergisi Maltepe’de açıldı.

Maltepe Belediyesi’nin ocak ayındaki sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen sergi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı. Hayriye Elmas, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Maltepe Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim almış ve eğitimine devam eden 65 öğrencisiyle birlikte ilk kez bir sergi açtıklarını belirterek, renklerin ışıltısını, parlaklığını sevmeleri nedeniyle, sergilerine renklerin ışıltısı ismini verdiklerini söyledi.

Sergide, suluboya, yağlı boya teknikleriyle hazırlanan reprodüksiyon ve özgün çalışmalar ile kumlama tekniğiyle hazırlanan eserler, sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Işıltılı Fırçalar sergisi 21 Ocak’a kadar Galeri Maltepe’de sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.